Welcome
Login / Register

London - NTO Crne Gore, u saradnji sa MORT-om na WTM (World Travel Market)

Your video will begin in 20

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Added by Admin in Countries Europe EUROPE
13 Views

Description

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma, lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom, predstaviće crnogorsku turističku ponudu na 39. Međunarodnoj berzi putovanja „WTM“ (World Travel Market) koja će se održati u Londonu, u periodu od 5. do 7. novembra ove godine.

Delegaciju Crne Gore predvode ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović, državni sekretar za turizam Damir Davidović i direktorica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Željka Radak Kukavičić.

Riječ je o najznačajnijoj turističkoj berzi na svijetu, koja okuplja više od 51,000 profesionalaca u oblasti putovanja, iz 38 sektora svjetske turističke industrije, među kojima su predstavnici vlada, turističkih organizacija, avio kompanija, hotela i hotelskih preduzeća, turoperatora i turističkih agencija, PR i medijskh kuća i dr.

Jedno od obilježja ove berze je održavanje Ministarskog samita, u organizaciji Svjetske turističke organizacije pri Ujedinjenim Nacijama (UNWTO) koji će se održati u utorak, 6. novembrana temu „Investicije u turističku tehnologiju“. Ministar Pavle Radulović učestvovaće na ovom samitu koji je prilika za lidere u oblasti turizma iz javnog i privatnog sektora, da podijele znanja i istraže mogućnosti za ulaganja u turističku tehnologiju.

Sa 5,000 izlagača iz 182 zemlje svijeta, „WTM“ je ključno mjesto susreta aktera globalne turističke industrije i jedinstvena platforma za uspostavljanje novih i jačanje postojećih poslovnih veza, uspostavljanje saradnje sa ključnim donosiocima odluka u oblasti putovanja i upoznavanje sa aktuelnim trendovima i novinama u turističkoj industriji.

Učešćem na ovom sajmu Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, ima za cilj da predstavi destinaciju potencijalnim partnerima, doprinese jačanju imidža Crne Gore kao turističke destinacije i boljem pozicioniranju, kako na tržištu Velike Britanije, tako i uopšte u svjetskoj industriji putovanja.

Post your comment

Comments

Be the first to comment
RSS